29/02/2024
10.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Është vendosur nën kontroll zjarri që shpërtheu në Kërçovë

Zjarri i madh që shpërtheu në rrethinën e fshatit Kolibarë të Kërçovës është vendosur nën kontroll, ndërsa në shuarjen e zjarrit kanë marrë pjesë edhe avioni i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Nga komuna e Kërçovës tha se njësia zjarrfikëse nga Kërçova edhe më tej mbetet në teren dhe së bashku me popullsinë lokale po e mbajnë situatën nën kontroll.

Problem në shuarjen është terreni i paarritshëm ku janë ende punonjësit e ndërmarrjes pyjore “Lopushnik”, të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe Komuna e Kërçovës.

Nga komuna thanë se e rëndësishme është se janë mbrojtur shtëpitë dhe se avionët janë vendosur nën kontroll./Telegrafi/

Të fundit