22/07/2024
28.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Fejsbuk shënoi rritje të shfrytëzuesve për zvogëlim të të ardhurave

Fejsbuk kumtoi se në rajonet e goditura nga pandemia me koronavirusin e ri, shënoi rritje të shfrytëzuesve, por zvogëlim të të ardhurave nga reklamat.

Sipas përfaqësuesve të Fejsbukut, porositë e zëshme dhe video-thirrjet në Mesinxher dhe VacAp janë më shumë se dyfish të rritura në rajonet e goditura me KOVID-19.

Rritje më e madhe u shënua lidhur me shfrytëzuesit e shërbimeve falas të Fejsbukut për këmbim të porosive, të cilat nuk realizojnë të ardhura nga reklamat. bsh/

Të fundit