25/07/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Festa e Kurban Bajramit, ditë jo pune për besimtarët myslimanë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se 16 qershori 2024, dita e diel është ditë jo pune për qytetarët e besimit islam.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festa në Republikën e Maqedonisë, 16 qershori 2024 (e diel), dita parë e Kurban Bajramit është ditë jo pune për besimtarët mysliman në Maqedonisë e Veriu. Njëkohësisht, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale besimtarëve mysliman iu uron festën e Kurban Bajramit”, thuhet në kumtesën e Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale.

Të fundit