24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Festivali për fëmijë “Bletëzat 2019” javën e ardhshme në Tetovë

Me datë 05 dhjetor (e enjte ) në Qendren për kulturë në Tetovë mbahet edicioni I 25-të e festivalit për fëmijë “Bletëzat 2019”

Në natën finale do të performojnë 20 këngëtarë/e të vegjël nga Kosova,Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

Juria profesionale do të vlerësoj këngët dhe do të ndajë çmime profesionale dhe çmime të tjera artistike duke I shpërblyer të gjithë fëmijët pjesëmarës me plaketa dhe mirënjohje për pjesëmarrje.

Këngët e fëmijëve do të shoqërohen nga kori I fëmijëve të SH.F.”Liria “ në udhëheqjen e arsimtares së muzikës Laurie Ibrahimi.

05.DHJETOR Qendra për kulturë Tetovë ora 18.00

Të fundit