28/05/2024
11.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

FESTIVALI PËR FËMIJË BLETËZAT 2020 SONTE LIVE NË TELEVIZIONIN KOHA ORA 18.00

FESTIVALI PËR FËMIJË BLETËZAT 2020

E PREMTE 18.00 LIVE NË TV KOHA TETOVË

Për shkak të situatës me Covid -19 këtë vitë festivali nuk do të mbahet në Qendrën për Kulturë në Tetovë.

14 këngët konkuruese nga Maqedonia e Veriut, Kosova e Shqipëria do të prezentohen me video spote .

Si çdo vitë, ky festival është garues, dhe të gjithë fëmijët do të marin plaketa dhe mirënjohje nga organizatori i festivalit.

Na ndiqni.

Të fundit