24/05/2024
19.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

FESTIVALI PËR FËMIJË BLETËZAT 2020

FESTIVALI PËR FËMIJË BLETËZAT 2020

 

E PREMTE 18.00  LIVE NË TV KOHA TETOVË

 

Për shkak të situatës me Covid -19 këtë vitë festivali nuk do të mbahet në Qendrën për Kulturë  në Tetovë.

14 këngët konkuruese nga Maqedonia e Veriut, Kosova e Shqipëria do të prezentohen me video spote .

Si çdo vitë, ky festival është garues, dhe të gjithë fëmijët do të marin plaketa dhe mirënjohje nga organizatori i festivalit.

Na ndiqni.

Të fundit