21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Filipçe: Shpërblim prej 20 për qind të pagës bazë për dy muaj për punonjësit shëndetësorë

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi në profilin e tij zyrtar në Fejsbuk se Qeveria parashikon shpërblim prej 20 për qind të pagës bazë për dy muaj për punonjësit e shëndetit.

Sipas Filipçes, kjo përfshin mjekët dhe personelin mjekësor të Klinikës për sëmundje infektive, departamentet e sëmundjeve infektive, Institutin e shëndetit publik dhe Qendrave të shëndetit publik, si dhe të gjithë anëtarët e ekipeve të urgjencës mjekësore.

“Mirënjohje punonjësve më të ekspozuar shëndetësorë në luftën kundër Kovid-19”, shkruan Filipçe. mb/

Të fundit