13/04/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Filipce: Të sëmurët kronikë veçanërisht duhet të jenë të kujdesshëm

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe informoi se personat me sëmundje të caktuara kronike janë me rrezik më të madh nga komplikimet tipike për koronavirusin., përcjell GazetaExpress nga in7.

“U bëj apel atyre të jenë veçanërisht të kujdesshëm dhe t’i ndjekin në mënyrë të vazhdueshme të gjitha rekomandimet për mbrojtje nga virusi”, thotë ministri i Shëndetësisë.

Personat me sëmundje respiratore, me sëmundje kardiovaskulare, diabet, sëmundje malinje janë pjesë e grupit të rrezikuar./GazetaExpress/

Të fundit