26/05/2024
12.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Filloi projekti Edhe ne jemi artist

 • Për të dytin vit rradhazi, në Galerinë e Arteve Pamore në Tetovë
  filloi të realizohet projekti “Edhe ne jemi Artist” ku fëmijët me
  aftësi të kufizuar në bashkëpunim me shkollën Liria do të
  pikturojnë dhe sot kanë marrë materialet e nevojshme.Qëllimi
  është që edhe këta fëmijë të angazhohen dhe të tregojnë talentin
  e tyre.
  Në fund të projektit është paraparë edhe ekspozitë si aktivitet
  përfundimtar në kuadër të punëtorisë artistike kushtuar nxënësve
  me aftësi të kufizuara.Për këtë aktivitet Galeria e Arteve Pamore
  dhe Shkolla Liria kanë marrë përkrahjen edhe të Ministrisë së
  Kulturës.TV KOHA

Të fundit