19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Fillon pagesa e pensioneve të Tetorit

Nga sot ka filluar pagesa në etapa e pensioneve për muajn Tetor, të cilat vazhdojnë të paguhen parakohe, njofton Ministria për punë dhe poltikë Sociale.

Tërheqja e pensioneve përmes filialeve të ekspoziturave të bankave për pensionistët që nuk shfrytëzojnë kartela do të realizohet në 4 grupe, sipas vlerës së pensionit. Për pensionistët që marrin pensione deri në 11.000 den pagesa do të realizohet sot, ndërsa gjatë ditës së nesërme do të paguhen pensionet në vlerë nga 11.000 den deeri në 14.000 mi deb.

Të mërkurën do të vazhdoj pagesa e pensioneve në vlerë nga 14.001 den deri në 18.000, dhe të ejten do të paguhen pensionet mbi 18.001 denarë.

Pensionistët të cilët kanë kartelë të lidhur me kartelë ku u llëshohen mjetet e pensionit, pensionin mund ta shfrytëzojnë që sot. Ata mund ta tërheqin pensionin nga bankomatet që sot.

Të fundit