17/06/2024
25.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Fillon pastrimi i deponisë në afërsi të fshatit Rashçe

Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov njoftoi sot fillimin e punimeve për pastrimin e deponisë që gjendet në territorin e Komunës së Sarajit, përgjatë rrugës për në fshatin Rashçe.

Ndërkohë kryetari Komunës së Sarajit, theksoi se kjo deponi po pastrohet për herë të dytë dhe kërkoi nga qytetarët që të jenë më të kujdesshëm dhe të parandalojnë krijimin e këtyre deponive, në të kundërtën nuk do të kursehen nga gjobat të gjithë ata që do të hedhin mbeturina në vende që nuk janë të parapara për hedhjen e mbeturinave. Derisa drejtori i N.P. Abdusamed Shabani përkujtoi qytetarët në mundësin që mbeturinat e tyre të mund t’i hedhin në vendet përkatëse, gjegjësisht në deponinë Drislla.

 

Të fundit