20/06/2024
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Fjalë përfundimtare të mbrojtjes në rastin “Tortura”

Pala mbrojtëse dhe të akuzuarit në rastin “Tortura”, ku i akuzuar është edhe ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, sot në Gjykatën Penale në Shkup do t’i thonë fjalët përfundimtare, transmeton Portalb.mk.

Në seancën e fundit, prokurori publik, Lubomir Lape, kërkoi dënime me burg për të akuzuarin Mijallkov dhe gjashtë pjesëtarët e njësitit Alfa, të cilët akuzohen se në vitin 2011, e kanë arrestuar Lube Boshkovski në mënyrë jonjerëzore dhe përçmuese.

Këtë proces gjyqësor e udhëheq gjykatësi Aleksandra Risteska.

Të fundit