24/05/2024
19.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Flamuri i Kosovës në objektin e Komunës në veri të Mitrovicës

Flamuri i Kosovës është vendosur në ndërtesën e Komunës në Mitrovicë të Veriut, ku po betohet kryetari i ri, Erden Atiq.

Atiq doli i pari në zgjedhjet lokale të jashtëzakonshme që u mbajtën më 23 prill në katër komunat veriore.

Serbia bëri presion ndaj serbëve të Kosovës që të mos dalin në zgjedhje, dhe për rrjedhojë bëri presion që kandidatët serbë të tërhiqeshin nga gara.

Të fundit