17/06/2024
18.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gazetari maqedonas pyet qeveritarët shqiptarë: Nëse e doni Kosovën, pse nuk e ndërtoni rrugën?

Dejan Azeski:
“Ja pyetje edhe për shqiptarët e Maqedonisë të cilët janë funksionarë në qeverinë e Maqedonisë. Nëqoftëse aq i duan dhe i çmojnë vëllezërit e tyre nga Kosova (fakt të cilin vazhdimishtë e theksojnë), pse vite me rradhë s’kanë bërë asgjë të lidhen me ta? Të lidhen në mënyrë dhe nivel infrastrukturor të denjë për shekullin 21.”

Të fundit