20/06/2024
22.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gjendja me COVID-19 në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në botë 23.4.2020

Shaban Memeti drejtor i institutit për shëndet publik i RMV-së publikon të dhënat e testimeve dhe rezultatet e ditës së sotme – Covid 10

Të fundit