24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

GULF OIL NË PËRKRAHJE TË SHTETIT PËR RRITJEN E STABILITETIT TË TREGUT

Për të zvogëluar abuzimin e karburantit, ajrin më të pastër dhe transportin e sigurt, Gulf Oil mbështet plotësisht nismën e Dhomës së Tregtisë për të barazuar taksën e akcizës për vajin ekstra të lehtë me akcizën e karburantit dizel.

Shumë shpesh ndodh keqpërdorimi i vajit ekstra të lehtë kur përdoret si një lëndë djegëse që shkon në kundërshtim me të gjitha rregulloret dhe rrit ndotjen e ajrit 100 herë më shumë sesa derivati i naftës. Barazimi i këtij artikulli do të thotë që ata që e bëjnë këtë nuk do të kenë asnjë përfitim ose motiv që të vazhdojnë të përdorin Ekstra vajin e lehtë si karburant. Ky ndryshim do të rrisë më tej stabilitetin e tregut dhe do të rregullojë rrjedhën e naftës dhe derivateve të naftës, por përfitimet do të ndjehen nga bizneset e tjera.

Me futjen e këtij ndryshimi, do të ketë dallime të dukshme dhe të gjithë do të përfitojnë. Do të kemi ajër më të pastër, ulje të keqpërdorimit të karburantit dhe stabilizim të tregut.

Në fund, ne duam të theksojmë se ndryshimi është forca shtytëse e shoqërisë, veçanërisht në raste të tilla kur nuk ka kundër-argumente dhe është në të mirë të gjithë qytetarëve të vendit.

Të fundit