05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Hapja e dy ekspozitave për 10 Mars në Çifte Hamam është anuluar

Të nderuar, duke pasur parasysh zhvillimet në lidhje me përhapjen e mundshme të

koronavirusit dhe masat paraprake të rekomanduara nga

Ministria e Shëndetësisë, dëshirojmë t’ju informojmë se hapja e

paralajmëruar e dy ekspozitave që kemi shpallur për sonte mbrëma janë

ANULUAR

Të gjithë vizitorët, duke filluar nga nesër, në terminet standarde nga 

10 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite, çdo ditë nga e marta deri të dielën 

(përveç të hënës) do të mund t’i ndjekin individualisht dhe të shijojnë 

ato që kemi përgatitur për ju në Çifte hamam.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj dhe ju mirëpresim.

 

 

 

Galeria Nacionale

Të fundit