13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Hapja e hapësirave të reja të ISHT në Tetovë

Në Tetovë sot do të hapen hapësirat e reja të Inspektoratit Shtetëror të Punës.

Në hapjen e hapësirave të reja të ISHP do të marrin pjesë kryeministri Zoran Zaev, ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe drejtori i Inspektoratit Shtetëror të Punës, Stojko Paunovski.

Të fundit