13/04/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Historia e suksesit të Palma Mall nga Tetova vazhdon, të premten hapja e një pjese të re ekskluzive

Historia e suksesit të qendrës tregtare Palma Mall nga Tetova vazhdon.  Kemi përfunduar 9 vite punë të suksesshme si lider në rajon me vënien në punë të kapacitetit të ri modern, më të madh, më bashkëkohor  dhe me marka ekskluzive.

Palma Mall si qendër tregtare, së bashku me pjesën e re që është aktualisht në ndërtim dhe do të hapet zyrtarisht për vizitorët ditën e premte më 27 tetor, mbulon 77.000 m2, nga të cilat 38.000 m2 janë me qira për klientët, 22.000 m2 janë parking të brendshëm. hapësirë ​​në 2 nivele nën zero.

Për kënaqësinë tonë dhe tuajën, mbi 150 dyqane dhe marka janë të pozicionuara dhe të pranishme në Palma Mall, prej të cilave madje 75% janë marka ndërkombëtare botërore, gjë që tregon edhe një herë pse jemi liderë në rajon dhe e sjellim këtë rajon më afër botës përmes ne.

Jemi krenarë të njoftojmë se për herë të parë në qytetin tonë, pikërisht këtu, markat e reja nga LPP Group, Reserve, Cincy, Mojito, Crop, House, pastaj De Facto, Burger King, Usta Donner, Zbaro, Neptune, Homax, Bagjeti Premium, Open, Annie Sweets me konceptin e fundit unik, dyqan AJKOS, dyqan A1, Kyra Women, Fanzone – World of Fan, Saat We Saat, Tom Taylor me konceptin e fundit, Cowboy Candy dhe gjithashtu për vitin e ardhshëm tashmë kemi zyrtarë njoftime dhe parakontrata me markat e reja globale që do të hyjnë ekskluzivisht tek ne për herë të parë.

Natyrisht, duhet të përmendim edhe disa nga bashkëpunëtorët tanë të cilët tashmë janë të pozicionuar me ne në qendrën tregtare dhe kanë vite që punojnë me sukses, janë DM, Supermarketi Ramstor, JISK, Commodita, Madam COCO, LC Waikiki, Parfoa, Sfarovski, Pandora, Baz, Sport vision, Sport reality, sport-m, kemopharmaci, Jox Premium, Tudors, Sarah Fashion, Penty, Pizero, Zuhre, Shatzi parfumeries, MyTime, Ideal Home, FLO, Bacon Bakers, Emporium, Office Plus, Miss Spice .

Për më të vegjlit dhe më të dashurit ofrohet një hapësirë ​​e veçantë në një sipërfaqe të madhe, është “Fan Zone”, një koncept i ri argëtimi, lojërash, kërcimi, ngjitjeje, fluturimi, patinazhi, gara sociale dhe e gjithë kjo do të jetë në një një sipërfaqe prej mbi 2200 m2, një ambient i projektuar posaçërisht nga arkitektët tanë në bashkëpunim me personelin mjekësor, ku ajri do të përpunohet dhe filtrohet përmes 3 filtruesve të ajrit, duke treguar kështu kujdesin tonë për shëndetin e më të rinjve në këtë kohë kur janë vazhdimisht të pranishme bakteret dhe viruset.

Dëshirojmë të shpallim emra të rinj në sektorin e ushqimit dhe kateringut, tashmë ekziston restoranti Emporium a la carte, lounge bar social Sobranie me një atmosferë të mrekullueshme, ka një shumëllojshmëri restorantesh të ushqimit të shpejtë si KFC, Burger King, Usta Donner, Zbaro, Merak Grill, Pomodoro Food, Donner King, Shatzi Sandwich Shops, Mon Sherry Yami Jogurt, dhe për vitin e ardhshëm mund të shpallim edhe shumë marka të tjera të njohura botërore që vijnë për herë të parë.

Në mënyrë që vizitorët tanë të përjetojnë gjithë këtë eksperiencë dhe kënaqësi të madhe në qendrën tonë tregtare, ne ofrojmë dhe ofrojmë parkim PLOTËSISHT FALAS i cili ka një kapacitet prej 1,100 vende parkimi të brendshëm dhe 350 vende parkimi të jashtëm.

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për vizitorët tanë.

Palma Mall me mbi 1600 punonjës është një nga liderët në rajon, ndaj ne dëshirojmë të inkurajojmë të gjithë ata që duan të ndërtojnë karrierën e tyre në një nga markat e Palma Mall, të ndjekin shpalljet e punës dhe të hedhin hapin e parë.

Ju presim me padurim në hapjen zyrtare për vizitorët më 27 tetor, e premte në Palma Mall.

Prisni shumë argëtim.

Të fundit