13/04/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Humb 36 vjeçarja nga Tetova bashkë me djalin e vogël 4 vjeçar familja kërkon ndihmë!

Largohet nga banesa 36 vjeçarja nga Tetova bashkë me djalin e saj 4 vjeçar, familjarët e shqetësuar kërkojnë ndihmë për t’i gjetur!

36 vjeçarja M.S. bashkë me djalin e saj 4 vjeçarë S.S. është larguar nga banesa me lokacion përballë Universitetit të Tetovës, dje më datë 14 shkurt, në orët e mbrëmjes pa njoftuar familjarët të cilët të shqetësuar rastin e kanë lajmëruar në polici dhe kërkojnë ndihmën tuaj për informacione shtesë nëse dikush i ka parë dikund shkruan Pa Censurë!

Detaje: M.S 36 vjet, me mbulesë, 150m, 110 kg, sy bojë qielli!
Djali: S.S. 4 vjet, sy bojë qielli!

Të fundit