19/06/2024
29.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Instituti “Robert Koch”: Maqedonia nuk ndodhet në listat e vendeve të rrezikshme nga coronavirusi

Sipas të dhënave të publikuara në Institutin Shtetëror të Gjermanisë “Robert Koch”, Maqedonia nuk konsiderohet si shtet i rrezikshëm nga coronavirusi.

Nga kjo listë po ashtu është hequr edhe Greqia, Kosova, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia dhe Mali i Zi.

Me heqjen nga lista, shtetasve të Maqedonisë së Veriut dhe vendeve tjera u lehtësohet udhëtimi për në Gjermani.

Rregullat e reja për udhëtim do të vlejnë nga dita e nesërme./Telegrafi/

Të fundit