23/05/2024
12.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ivan Xholev mer mandatin e dytë si kryetar i gjykatës penale

Kryetari i Gjykatës Themelore Penale të Shkupit, Ivan Xholev, në seancën e sotme të Këshillit Gjyqësor pas zgjedhjeve në vitin 2017, është rizgjedhur kryetar. Ai ishte i vetmi i paraqit për këtë pozitë, konfirmojnë nga Këshilli Gjyqësor për MIA-n.

Për herë, gjithashtu, është zgjedhur edhe Emer Kranli Ali, për kryetare e Gjykatës Themelore në Resnjë.

Përveç në Shkup dhe Resnjë, në seancën e sotme duhet të zgjidhen edhe kryetarë të gjykatave themelore në Tetovë dhe Vinicë.

Gjyqtarë në seancën e sotme duhet të zgjidhen edhe për Gjykatën e Apelit në Gostivar, si dhe për Gjykatat Penale në Shkup dhe Shtip..

Aktualisht seanca është ndërprerë për shkak të mungesës së energjisë elektrike në ambientet e Këshillit Gjyqësor.

Të fundit