17/06/2024
25.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Janë publikuar rezultatet e konkursit për akomodimin e nxënësve në konviktet për vitin 2023/2024

Ministria e Arsimit dhe Shkencës i publikoi rezultatet e Konkursit për akomodimin e nxënësve në konvikte në vitin shkollor 2023/2024.

Në ueb faqen e MASH janë publikuar listat e nxënësve të pranuar në nëntë konvikte: “Profesor Mijallkov” në Kumanovë, “Lazar Llazarevski” në Veles, “Vanço Pitoshevski” në Ohër, “Koço Racin” në Shën Nikollë, “Mirka Ginova” në Manastir.

Katër nga nëntë konviktet janë në Shkup: “Dr. Pançe Karagjozov”, “Zdravko Cvetkovski”, “Partenija Zografski”, dhe konvikti “Dimitar Vllahov”.

Të fundit