21/07/2024
21 C
Tetovo

Të tjera lajme

K. e Bogovinës ndau smart-tabletëve shkollor për nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta

Sot, në hapësirat e Komunës së Bogovinës, u bë shpërndarja e smart-tabletëve shkollor për nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta, njofton kreu i komunës Besnik Emshiu.

Smart-tabletët janë donacion nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës së RMV-së, ndërsa shkollave tona ua shpërndau kryetari i Komunës së Bogovinës, Besnik Emshiu dhe Sektori për Veprimtari publike pranë Komunës së Bogovinës.

Gjithmonë në shërbim të nxënësve, ata janë e ardhmja jonë e përbashkët.

Të fundit