21/05/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kafe n’shesh! BESA hap tendën ku qytetarët mund të njoftohen me 8 pikat e listës “Shumicë për Tetovën”

Kandidatët për Këshillin Komunal të Tetovës nga Lëvizja BESA, qëndruan në sheshin e qytetit në kafen e improvizuar nga Forumi Rinor. “Kafe që dhurohet me zemër për të gjithë qytetarët pa dallim ashtu siç e kemi dhe e duam qytetin tonë.

Ftoj qytetarët që ta vizitojnë tendën e Lëvizjes BESA për tu njoftuar nga afër me 8️⃣ pikat e listës Shumicë për Tetovën, shumicë kjo që do të ecë përpara projektet zhvillimore për qytetin tonë.

#Shumicëpër8ovën”, ka shkruar bartësi i listës, Besar Durmishi, në Facebook.

Të fundit