18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mungojnë dëftesat për nxënësit, MASH Maqedoni jep sqarime se kur do të filloj shpërndarja e tyre

As nxënësit, as prindërit dhe as shkollat ​​në Maqedoninë e Veriut nuk janë njoftuar se kur do të marrin dëftesat, por tashmë është lidhur një marrëveshje për blerjen e tyre.

Ndryshe nga tenderi për prokurimin e teksteve shkollore, është ende në proces.

Nëse tekstet do të vonohen edhe këtë vit, mësuesit do t’i shpërndajnë sërish tekstet shkollore.

Nga Byroja e Zhvillimit të Arsimit thonë se ka përfunduar procedura e ankimimit dhe nga java e ardhshme do të nisin me shpërndarjen e dëftesave në të gjitha shkollat ​​e vendit.

Të fundit