25/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kallëzim penal për një nga Shkupi, i cili është paraqitur rrejshëm si punonjës i ushtrisë maqedonase

Njësia për krime ekonomike dhe kompjuterike në SVR Shkup ka paraqitur kallëzim penal kundër 39-vjeçarit S.S. nga Shkupi për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit për veprat penale “përfaqësim i rremë” nga neni 391 dhe “falsifikim i dokumenteve” nga neni 378 i Kodit Penal, njoftoi MPB.

“Me datë 25.06.2022 në Shkup, gjatë identifikimit nga ana e zyrtarëve policorë, i akuzuari është paraqitur rrejshëm si punonjës i Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe ka përdorur dokumente të rrejshme identifikimi, njofton MPB.

Të fundit