03/03/2024
8.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kamil Bartoshek, një producent (influencer) hodhi një milion dollarë nga një helikopter, njerëzit i futën furishëm në thasë dhe çanta

Më parë, Bartošek filloi një lojë shpërblyese dhe shumën e përmendur e mbante në një kontejner nën një bravë të koduar (kasaforta ishte në qendrën e ekspozitës në Pragë), por duke qenë se nuk e takoi fituesin, vendosi t’ua shpërndante të gjitha paratë garuesve të regjistruar. .

Më shumë se 100,000 garues të regjistruar morën një e-mail në orën gjashtë të mëngjesit të së dielës me informacione për vendndodhjen ku do të hidhen paratë nga helikopteri. Për ta bërë më të vështirë detyrën e tyre, garuesit duhej të deshifronin kodin e dërguar dhe në fund, sipas vlerësimit, katër mijë persona u paraqitën në vendin e caktuar.

“Duke qenë se siguria e njerëzve ishte prioriteti ynë i parë, në këtë aktivitet morën pjesë punonjës policie, zjarrfikës, mjekë dhe siguri private”, shpjegoi Bartoszek dhe theksoi se nuk ka nevojë për ndërhyrje.

Njerëzit u shfaqën me çanta dhe thasë dhe të furishëm filluan të mbledhin paratë që po binin fjalë për fjalë nga qielli, madje disa mblodhën edhe kartëmonedhat fluturuese me çadra.

Regjistrimet e kësaj ngjarje të çuditshme kanë vërshuar rrjetet sociale.

Të fundit