25/07/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kasami: Ndërmarrjet fantome i shndërruam në ndërmarrje funksionale

Kasami ne TV21 tha se ndermarrjet fantome te krijuara nga ish udheheqesia ne i shndrruam ne ndermarrje funksionale dhe i kemi vene ne sherbim te qytetareve.

Parkingi i qytetit per 6 muaj arriti te paguaje borxhet dhe te kete saldo pozitive. Ne ndermarrje transportuese kemi patur nje situate kaotike ku shoferet nuk kane qene te regjistruar e as te evidentuar.

Sot ne rruget e Tetives qarkulloj e autobuset te drejtuar nga shofer profesionist te regjistruar ne ndermarrje dhe me nje ekip standart.

Të fundit