19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Katica, Jankulloska, Boki – si sillen të burgosurit e famshëm në burg?

Aktualisht në burgun e Idrizovës ka më shumë se 1200 të burgosur, ndërsa ndërtesat tashmë të rrënuara

të burgut janë planifikuar të strehojnë vetëm 800 persona.

Në mesin e të burgosurve janë të dënuar për krimet më të rënda – vrasje, përdhunim, por ka edhe shumë emra të njohur. Ish-ministra, politikanë dhe personazhe publike vuajnë dënimin me burg në këtë burg.

E pyetëm drejtorin e burgut se si sillen këta të burgosur “të famshëm”?

Zoran Jovanovski në intervistë flet edhe për kushtet në burg. Ai pranon se ka ende të burgosur që flenë nëpër korridore – mbipopullimi i burgjeve është një problem kyç, por nuk është i vetmi.

Çfarë po ndodh në Idrizovë, shikoni në Scan-intervistë me drejtorin e burgut të Idrizovës, Zoran Jovanovski.nga

Të fundit