29/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kazinot dhe Bastoret në Tetovë , dukuri negative sipas studentes Alejna Arsllani (VIDEO)

Përmes temës “Çfarë dua dhe çfarë nuk dua në Tetovë” të rinjtë për Portalb.mk vazhdojnë që t’i japin sugjerimet në lidhje me atë se çfarë i mungon qytetit apo çfarë është ajo që ju pengon. Studentja Alejna Arsllani e dha sugjerimin e saj për Tetovën. Sipas saj duhet të ketë një qytet të pastër me infrastrukturë dhe transport publik e nga ana tjetër të mos ketë deponi të egra, kazino dhe bastore.

Sipas studentes Alejna Arsllani qyteti i Tetovës nuk duhet të ketë kazino dhe bastore por, duhet të jetë i pastër me infrastrukturë dhe transport publik.

“Ajo çfarë unë dua është që të kemi një qytet të pastër, të mos ketë deponi të egra, zhvillimi i infrastrukturës dhe sigurimi i transportit publik. Ajo çfarë nuk dua në Tetovë është hapja e vazhdueshme e kazinove dhe bastoreve të cilat janë një dukuri mjaft negative”- theksoi Alejna në videon e saj.

Ndryshe, të rinjtë do të vazhdojnë të nominojnë njëri tjetrin që secili të jep sugjerimet e veta për qytetin e Tetovës. Ndërkaq, më poshtë mund të lexoni dhe sugjerime të tjera.

Të fundit