25/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kërkimi vazhdon edhe sot, Martini po kërkohet me dronë dhe një qen

Edhe pse afati ligjor prej 72 orësh ka përfunduar, pas apelit të familjes dhe vëllait të Martinit, kërkimet për Martinin në Halkidiki do të vazhdojë edhe sot.

Sipas informacioneve të Voria.gr, dy dronë ajror të OFKATH dhe një qen shpëtimi me trajner Maria Armanidou sottë bashkangjiten. Në të njëjtën kohë, njësitë e këmbësorëve të shpëtimtarëve do të vijojnë punën.

Ndryshe, sipas ligjeve greke, pas periudhës së rregullt prej 4 ditësh, kërkimi përfundon. Megjithatë, kërkimet për Martinin vazhdojnë edhe sot, pas apeleve të familjes së djalit MPJ maqedonase ka kërkuar nga kolegët grekë që të mos ndalojnë operacionin.

Të fundit