16/07/2024
25.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Këshilli Gjyqësor me rregulla të reja, lejon gazetarët por jo dhe kamerat

Kryetari i ri i Këshillit Gjyqësor, Sashko Georgiev në seancën e sotme të Këshillit Gjyqësor kërkoi që të shkyçen kamerat, ndërkohë që lejoi që gazetarët të qëndrojnë dhe të ndjekin mbledhjen e Këshillit Gjyqësor.

Georgiev lidhur me këtë tha se vendimi është sjellë njëzëri në kolegjiumin e mbajtur gjatë pauzës së shkurtër.

“Kemi nevojë për koncentrim, kështu nuk mundtë punojmë. Gazetarët gjithsesi se do të mbeten”, tha Georgiev.

Të fundit