25/04/2024
8.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kirurgu Ilir Asani: Dega e BDI-së në Kumanovë më propozon të jem bartës liste

Kirurgu Ilir Asani, ka konfirmuar sot se është kandidat i propozuar nga BDI për bartës liste në njësinë zgjedhore 2.

“Në mbledhjen e degës në Kumanovë u propozua emri im që të jem kandidat. Por nuk është e vendosur ende pasi, kryetari i partisë dhe strukturat do të vendosin kush do të jetë bartës dhe pjesë e listave”, ka thënë Asani.

Ai ka shtuar se edhe Kumanova njëherë e meriton që të ketë bartës liste.

“Është mirë që pas kaq kohësh edhe Kumanova të ketë bartës liste. Nuk e them vetëm për vete, por kush do që të jetë, Kumanova e meriton”, ka shtuar kirurgu Ilir Asani.

Të fundit