21/07/2024
27.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kjo është gjendja e rrugëve dhe kaq duhet të prisni në pikat kufitare

Qarkullimi në rrugët shtetërore të Maqedonisë zhvillohet pandërprerje por në rrugë me lagështirë me kujdes të shtuar, për shkak të reshjeve lokale.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar.

Në pikën kufitare “Bogorodicë”, largimi nga vendi zgjat rreth 20-30 minuta, njofton AMSM.

Ndërsa në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Të fundit