17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Klubi Rotarian I Tetovës ndanë mirënjohje për Dr.Ilir Demiri, Dr.Boban Vuçeski  dhe Donika Bakiu

Klubi Rotarian I Tetovës ndanë mirënjohje për Dr.Ilir Demiri, Dr.Boban Vuçeski  dhe Donika Bakiu për kontributin e tyre në luftën kundër Corona virusit .

Në një ceremony të ndrimit të çekanit ,kryetari I klubit Rotarian 2020/2021 Agron Bexheti  pas  një rezimeje  të aktiviteteve të zhvilluara  vitin e kaluar detyrën e kryetarit  të klubit Rotarian të Tetovës ia dorëzoi Dr.Arian Alilit I cili do ta ushtrojë detyrën e kryetarit të klubit deri në Qershor të vitit të ardhshëm ./Tv Koha/

 

 

Të fundit