24/05/2024
19.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kodra e Diellit, ski-lifti dhe teleferiku nga sot nuk do të jenë në funksion

Qendra për skijim Kodra e Diellit informon se ski-lifti dhe teleferiku nga sot nuk do të punojnë për shkak se pistat e skijimit janë dëmtuar për shkak kushteve jo të volitshme të motit. Gjatë ditëve të fundit, siç njoftohet, bora është shkrirë dhe ka zvogëluar mbulesën e borës, ndërsa borë tjetër nuk ka rënë.

Kështu që pushuesit që gjenden në Kodrën e Diellit vetëm mund të shohin pejsazhin e bukur që ka krijuar  natyra,kurse nga institucionet përkatëse ngelën e pa prekur edhe këtë vitë si edhe vitet më parë me premtime boshe.

Të fundit