18/06/2024
27.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

KOMISIONI PËR SËMUNDJE INFEKTIVE PROPOZON MASA TË REJA, ORA POLICORE DO TË FILLOJË NË 24:00

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe ka njoftuar se Komisioni për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme ka njoftuar se janë propozuar disa masa të reja.
Një nga masat është shkurtimi i orës policore, gjegjësisht i njëjti të fillojë nga ora 24:00, ndërsa puna e objekteve hotelerike të mbarojë në 23:00.

Po ashtu është propozuar që organizimi i ngjarjeve në të hapur të bëhen me 30% të kapaciteteve me respektim të protokolleve të miratuara në vitin 2020,

Kapaciteti i çerdheve do të rritet në plus pesë fëmijë, gjegjësisht nga 154 në 20 në grup.
Punëtorët shëndetësor mund t’i shfrytëzojnë pushimet vjetore të vjetra dhe të reja.

Të fundit