22/06/2024
21.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komisioni Rregullator i Energjisë sot do të marrë një vendim për çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjisë sot do të marrë një vendim për çmimet e reja të derivateve të naftës që do të vlejnë nga mesnata.
Javën e kaluar, çmimi i karburanteve u rrit përsëri, benzina dhe vaji ekstra i lehtë u rritën me 1 denar, dhe nafta me gjysmë denari.

Çmimet aktuale të karburanteve janë si më poshtë:

EUROSUPER BS-95 – 69,50 denarë për litër
EUROSUPER BS-98 – 71.50 denarë për litër
EURODIZEL (DE V) – 62,00 denarë për litër

Vaj për djegje ekstra i lehtë (EL-1) – 62,00 denarë për liter
Në 14 muajt e fundit, çmimi i derivateve të naftës është ngritur në qiell, çmimi i benzinës është rritur për 21.5 denarë, ndërsa çmimi i naftës me 17 denarë.

Të fundit