17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kompania: – Jakups Wegebau në mes Hamburg/Lübeck, Gjermani urgjentisht ka nevojë për punëtorë bagerist

Kompania: – Jakups Wegebau me vend në 23858 Reinfeld në mes Hamburg/Lübeck, Gjermani -me  ⁠punë 25 Vjeçare ne Straßenbau (ndertimtari rrugore) për projekte të medhaja në rrajon dhe më gjërë – ⁠me maqineri perfekte – ka nevojë për punëtorë BAGERIST dhe KAMJONIST – ⁠me pervojë pune – ⁠pagesa mbi mesataren e tarifit BRTV – ⁠pjesmarws në projektin SOKA BAU, ku shpërblehet puntori me 30 dite pushim në vit  me pages Urlaubsgeld ( para ekstra për pushim)dhe ekstra pension – ⁠vendbanimi është i siguruar nga vet punëdhënësi gjithashtu kompania ju siguron vizë pune  prej 01.06.2024  dhe nuk ka nevoj për pritje termini në ambsad.

Te interesuarit mund të kontaktojnë në WhatsApp ose Email Besir Azizi +49 172 5228819 Email: [email protected] instagram: jakups_wegebau www.jakups-wegebau.de 

 

 

 

 

Të fundit