27/05/2024
19 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komuna dhe policia ndajnë kompetencat për parkingjet

Nëse një automjeti i është vendosur bllokatori dhe duhet intervenimi që I njejti të largohet, kurse qasja deri tek ai automjet është e vështirsuar për shkak të keqparkimit në rreshtat e dyfihstë, me automatizëm autoritetet komunale nuik mund të ndërhyjnë. Kjo për shkak se në zonën tjetër përgjegjëse është policia rrugore.Prandaj, komuna e Tetovës përmes një rregullore dëshiron që të rregullojnë këtë problematikë.

Nga policia e tetovës thonë se për parkingjet kompetencat I ka komuna, kurse për shqiptimete  dënimeve policia.

Problemi me parkimin e  dyfishtë në Tetovë vazhdon të jetë prezente një kohë të gjatë, edhe përkundër përpjekjeve që të gjendet zgjidhje por edhe mungesa e parkingjeve e bën edhe më të rëndë këtë problem./Tv Koha/

 

 

Të fundit