23/05/2024
11.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komuna e Zhelinës për tu mar shembull, fillon asfaltimi i rrugës së fshatit Llërc

Të dashur bashkëqytetarë të Llërcës, na qoftë për hajr rruga e re të giithëve, së bashku kemi luftuar që të sjellim ndryshimin dhe të jetësojmë projektet konkrete për përmirësimin e mirëqenies tonë të përbashkët, së bashku do përjetojmë dhe do gëzojmë edhe shumë projekte tjera, kënaqësia jonë e përbashkët të shohim ndryshimin në fshatin tonë, Ju falënderit të gjithëve për përkrahjen dhe durimin që keni pas deri në këto ditë. Falënderojmë të parin e komunës z. Blerim Sejdiu që besoi dhe punoi vazhdimisht me të gjithë stafin që së bashku sot të jemi të kënaqur me realizimin e projekteve të shumë pritura. Na priftë e mbara dhe e hajrit.

Të fundit