18/05/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, vozitje e kujdesshme përgjatë luginave

Komunikacioni në rrugët përgjatë shtetit po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.

Lidhja Automote e Maqedonisë rekomandon shpejtësi të përshtatur të lëvizjes dhe drejtim të kujdesshëm me vetura, veçanërisht në rrugët përgjatë luginave, ku ka mundësi për paraqitje të rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strug, Vinivë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Vendkalimet kufitare mbeten të mbyllura për hyrje dhe dalje nga shteti si pjesë e masës për ballafaqimin me përhapjen e virusit korona. fc/

Të fundit