25/04/2024
6.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komunikacioni zhvillohet pandërprerë në kushte dimërore

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pandërprerë në kushte dimërore, nëpër rrugë kryesisht të thata, njoftuan NP Rrugët e Maqedonisë dhe LAMM.

Në disa akse rrugore të cilat kalojnë përgjatë grykave ka mundësi për paraqitje të rrëshqitjeve më të imëta.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti. 

Të fundit