13/04/2024
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Konferencë: “Krimi i organizuar dhe korrupsioni si kërcënim global i sigurisë”

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe ambasadorja e SHBA-së, Kejt Bërns sot do ta hapin konferencën me temë “Krimi i organizuar dhe korrupsioni si kërcënim global i sigurisë”, që e organizon Qendra Marshall nga Shkupi.

Siç është paralajmëruar, pritet në konferencë mes tjerash të mbajnë fjalime edhe përfaqësues nga ambasada gjermane dhe franceze, si dhe profesorët e Fakultetit për siguri, Miodrag Laboviq dhe Marjan Gjurovski.

Të fundit