22/07/2024
28.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Konferencë “Ndërtim i sistemit të vlerës dhe të sigurisë: kusht për integrim në NATO”

“Ndërtim i sistemit të vlerës dhe të sigurisë: kusht për integrim në NATO” është tema e konferencës, e cila sot do të mbahet në amfiteatrin e ASHAM-it.

Në hapjen e konferencës do të ketë fjalim zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska.

Në kuadër të pjesës hyrëse dedikuar integrimit në NATO dhe efektet për Republikën e Maqedonisë së Veriut, fjalime do të kenë edhe kryetari i ASHAM-it, Taki Fiti, ish-presidenti i Kroacisë, Ivo Josipoviq dhe ambasadori i Francës, Kristijan Timonie. fb/

Të fundit