19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Korona dialogje: Ndikimi i sfidave të reja nga pandemia ndaj arsimit të lartë

Sonte do të fillojë mbajtja e serialit “Korona dialogje” që do të përfshijë shumë onlajn dialogje për ndikimin e pandemisë ndaj jetes shoqërore dhe vijimeve të përditshme.

Tema e parë në “Korona dialogje” sonte është “ndikimi i sfidave të reja nga pandemia ndaj arsimit të lartë”, ku do të flasin ministri i Arsimit dhe shkencës Arbër Ademi, rektori i USHKO prof.dr. Sasho Korunovski, rektori i USHCM prof.dr. Nikolla Jankullovski, rektori i UEJL akademiku Abdulmenaf Bexheti, prorektori i USHKO prof.dr. Marjan Gjurovski dhe prorektori i UGD prof.dr. Mishko Xhidrov.

Tema tjera në “Korona dialogje” që do të mbahen përmes komunikimit elektronik çdo të mërkurë janë: ndikimi i sfidave të reja nga pandemia ndaj ekonomisë, zhvillimi, aspektet juridike-politike dhe ndërkombëtare, turizmi, zhvillimi lokal dhe rajonal, studentët dhe studimi i tyre, zhvillimi psikologjik dhe sfida… fb/

Të fundit