14/06/2024
22.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Koronavirusi”, Serbia ndalon shtetasit e Maqedonisë që vijnë nga Italia

Për shkak të Koronavirusit ndalohet hyrja e shtetasve të Maqedonisë nga Kroacia në Serbi. Kjo për shkak të masave të ndërmarra të Qeverisë së Republikës së Serbisë për ndalesë të shtetasve të huaj të cilët vijnë nga vatrat e virusit Kovid-19, në vendkalimin kufitar “Batrovci”, në kufirin mes Serbisë dhe Kroacisë sot janë kthyer 20 makina me rreth 50 udhëtarë, mes të cilëve shumica nga Republika e Maqedonisë së Veriut, të cilët punojnë në pjesën veriore të Italisë.

Prej dje në Serbi përkohësisht janë ndërpre edhe fluturimet nga vendet të cilat janë vatra të virusit, mes të cilave edhe Italia dhe Zvicra.

Të fundit