01/03/2024
9.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Krerët e LEN përmbyllin vizitën në Uashington me ambasadorin Walker

Vizitën në Uashington e përmbyllëm me takimin me ambasadorin William Walker.

Ashtu si në takimet e tjera me Ambasadorin, gjithnjë biseda me të rrjedh përmes falënderimit tonë të përjetshëm për punën e madhe që ka bërë ai për lirinë e Kosovës, veçmas në Masakrën e Raçakut. Ai mbetet një mik i madh i shqiptarëve dhe takimi me të gjithnjë paraqet nder dhe privilegj.

Mes tjerash, biseduam edhe për aktualitetin tonë politik, të cilin Ambasadori Walker po ashtu e njeh shumë mirë.

Të fundit