24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kryeministri Kovaçevski në krasitjen e vreshtave në fshatin Resavë

Kryeministri Dimitar Kovaçevski në shoqëri të ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski sot do të marrin pjesë në krasitjen tradicionale të vreshtave në fshatin Resavë të Kavadarit.

Kjo ngjarje mbahet me rastin e festës fetare Shën Trifuni, shenjtor mbrojtës i vreshtarëve dhe prodhuesve të verës.

Të fundit